Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΛΑΔΑ 2012

    Να'μαστε λοιπόν, στην Ελλάδα του 2012, στην γενέτειρα των φυσικών επιστημών, του θεάτρου, των ολυμπιακών αγώνων, της φιλοσοφίας, του ανθρωπισμού και πάνω από όλα της δημοκρατίας. Να'μαι λοιπόν ο Έλληνας του 2012 στέκομαι λαμπρός, γενναίος, όμορφος, σοφός σαν άλλοτε Αριστοτέλης, Μέγας Αλέξανδρος, Καραϊσκάκης ατενίζοντας... το παρελθόν μου. Δεν έχει καμία σημασία το παρόν ή το μέλλον έχω την ιστορία μου, δεν φτάνει; 
    Δεν έχει καμιά σημασία αν είσαι  ικανός επιστήμονας ή ερευνητής, ταλαντούχος μουσικός ή συνθέτης, πάρε το ταλέντο σου και φύγε γιατί εγώ έχω τον Αρχιμήδη, τον Αριστοφάνη και αυτό μου φτάνει!!
   Δεν έχει καμία σημασία αν τα παιδιά μου είναι άνεργα ή δουλεύουν ανασφάλιστα  θα ικετέψω κάποιον ανίκανο Μαυρογιαλούρο βουλευτή να τα βολέψει στον δημόσιο τομέα, θα του χαρίσω απλόχερα την ψήφο μου με κίνδυνο να με κυβερνήσει, γιατί εγώ γέννησα την δημοκρατία.
   Εκλέγω ελεύθερα κυβερνήσεις ανάμεσα σε γιούς, κόρες και ανηψιούς πρώην πρωθυπουργών γιατί εγώ είμαι ελεύθερος και ζυγό δεν δέχομαι.
  Ούτε φυσικά έχει σημασία αν κάποιοι  δημοσιογράφοι περιφέρονται με μαύρες σακουλές των 5 εκ. ευρώ και αντί να απαιτήσω την καταδίκη τους, συνεχίζω να παρακολουθώ τις εκπομπές τους ,να χαχανίζω και να καταπίνω ότι και αν λένε γιατί εγώ γνωρίζω τι θα πει δικαιοσύνη.
   Δεν έχει καμιά  σημασία αν κάποιος ανάπηρος πολίτης δεν μπορεί να μετακινηθεί ανάμεσα στις λακκούβες και στους ξεχειλισμένους από σκουπίδια κάδους,δεν παρέχω στους καρκινοπαθείς ιατρική φροντίδα,κόβω τα επιδόματα στις ευπαθείς ομάδες, γιατί εγώ γέννησα τον ανθρωπισμό.
    Δεν έχει καμιά σημασία εάν στην Ελλάδα του 2012 ψευτονεοναζιστικά κόμματα, εκλεγμένα από εμένα τον δημοκράτη Έλληνα , μπορούν ανενόχλητα να παρεμποδίζουν την πραγματοποίηση θεατρικών παραστάσεων τις οποίες δεν εγκρίνουν ,γιατί εγώ έριξα την χούντα.
    Είναι μήπως σημαντικό το ότι μαχαιρώνω ανθρώπους αδιακρίτως επειδή διαφέρουν από το λευκό Άρειο χρώμα μου; Όχι φυσικά, αφού εγώ είμαι χριστιανός ορθόδοξος.          
   Ούτε ,όπως φαντάζεστε, έχει καμιά σημασία που στις διπλές κρίσιμες εκλογές του 2012 δεν πήγα να ψηφίσω γιατί είμαι αρκετά  πολιτικοποιημένος στις συναθροίσεις του φραπέ.
   Μα φυσικά δεν έχει σημασία αν δεν συνταξιοδοτηθώ ποτέ, θα συνεχίζω να εισπράττω την σύνταξη ενός απελθόντος ή το επίδομα ενός δήθεν ανάπηρου συγγενή,  γιατί είμαι απόγονος του πολυμήχανου Οδυσσέα!
   Δεν έχει σημασία αν μειώνονται τα έσοδα μου. Μειώνονται τα έσοδά μου; Μα φυσικά και έχει σημασία, τεράστια σημασία! Αυτό δεν θα το επιτρέψω! Γνωρίζω τι πρέπει να κάνω! Θα ψηφίσω αυτούς που ψήφιζα τόσα χρόνια, θα εκλέξω ναζιστικά κόμματα και  θα κάνω αποτυχημένα πραξικοπήματα γιατί εγώ ο απόγονος των αρχαίων Ελλήνων, έχω δικαίωμα στο  iPHONE 5!!
    Ευτυχώς όμως,για όλους μας, δεν είμαι ο μοναδικός απόγονος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου